De Hoek 31, 1601 MR, Enkhuizen

Welkom bij New Carbon

Ons enthousiaste team focust zich dagelijks volledig op reparatie en productie van carbon onderdelen en producten. Jarenlange ervaring heeft bijgedragen aan de expertise welke we nu toepassen om carbon reparaties en constructies op het hoogst haalbare niveau af te leveren.

Onze werkplaats

Vanuit onze professioneel uitgeruste werkplaats in Enkhuizen voeren wij diverse werkzaamheden uit met carbon en glasvezel. Wij hebben de beschikking over de beste composiet materialen, lakken en gereedschappen. De spuitcabine en kleuren mengcomputer zorgen voor een strakke afwerking.

Reparatie & Productie

Wij repareren dagelijks schades aan carbon producten, waaronder fietsen, luxe auto’s en watersport artikelen.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit: verzekeringsmaatschappijen, fietsenwinkels, fietsmerken en auto dealer bedrijven. Maar ook vele particulieren vertrouwen op onze expertise.

Ook produceren wij maatwerk carbon producten en onderdelen. Door onze diversiteit aan ervaring met koolstof zijn wij al tijdens de productontwikkeling de juiste partner. 

Wij maken reeds onderdelen voor de Velomobiel ligfietsen tot en met race catamarans. Op de pagina Carbon Reparaties vind laten wij verschillende soorten reparaties zien en daarnaast vind je op onze website verschillen Projecten.

Maak kennis met ons team.

Bertus Kroon

Bertus Kroon, eigenaar

Na jarenlange ervaring als profwielrenner begint Bertus zijn racefietsen agentschap Cyclusief. Na deze ruime ervaring met zijn dealernetwerk neemt hij New Carbon Repairs in Enkhuizen over.

Jan, Carbon specialist

Al 25 jaar gespecialiseerde carbon reparateur! Gun uw reparatie in handen van deze betrouwbare vakman. Mede-ontwikkelaar van de Velomobiel Different!

Vacature, Technisch medewerker

Wordt jij onze nieuwe collega? Vanwege toenemende werkzaamheden zoeken wij soms een extra medewerker in ons klein en gezellig team.

We love carbon.

Wat klanten zeggen:

“Had een fikse breuk in mijn (carbon) achtervork en ging me oriënteren op een bedrijf dat dit kon repareren. Uiteindelijk voor New Carbon gekozen vanwege afstand, prijs en het feit dat de fiets niet volledig tot een kaal frame gedemonteerd hoefde te worden. Demontage wielen en pedalen was voldoende. De schade is professioneel hersteld, je ziet er niets meer van. Volgens New Carbon is het frame sterker dan ervoor: Ik moet zeggen, de eerste kilometers op een mtb trail vond ik het best spannend, maar op een gegeven moment vergeet je dat en ga je gewoon weer volle bak!.”
Paul Tuinte
“Zeer goede ervaring met New Carbon. Er zat een breuk in mijn frame en hier is na de reparatie niks meer van te zien. De communcatie was goed en de reapartie was veel sneller klaar dan verwacht. Een aanrader!”
Timo Staal
“Fantastisch resultaat voor een scherpe prijs! Goede service en prettig contact. Vergeleken met overige carbon herstelbedrijven zéér scherp in prijs, maar het resultaat is subliem. Twee beschadigingen in mijn frame laten repareren, is niks meer van te zien! Aanrader!”
Arjen Piek