De Hoek 31, 1601 MR, Enkhuizen

CYCLUSIEF BENELUX

Logo cyclusief

Sinds 1995 levert de agent Cyclusief het merk Storck aan dealers in Nederland. Innovatieve en tijdloze fietsen die tal van tests en design awards hebben gewonnen. Zij staan bekend voor het lichte en stijfste frame van de wereld. Fietsen, die het beste compromis bieden tussen een lang leven, licht en sterk op de weg. Innovaties worden nog steeds ontwikkeld, gepatenteerd en geïntroduceerd. 

Zo vind Cyclusief dat fietsen moeten overeenkomen met de individualiteit van hun eigenaars – zo kunt u uw eigen persoonlijke droomfiets configureren. 

Wij staan voor service & aandacht en werken met een dealer netwerk die elk op zich staan voor specialisme, kennis en aandacht voor techniek. Merken die zich op hoog niveau bevinden.

Het Italiaanse topmerk Cipollini

Logo Cipollini

Ook te verkrijgen via Cyclusief: het Italiaanse topmerk Cipollini Italia.

Sinds 2020/ 2021 start Cyclusief een samenwerking met het Italiaanse top merk CIPOLLINI en wordt zo agent voor dit premium merk in de Benelux. 

De productie van CIPOLLINI vind plaats binnen Europa en ook in Italië. Het “Italian” design is gericht op gewichtsbesparing. 

Monocoquecarbon frame met de hand gemaakt in de strenge en transparante productie-keten, van laminering tot het airbrush atelier in Veneto. Van Design tot mechanisatie en graphics in Verona. Dit alles onder leiding van Italiaanse technici die kwaliteit en veiligheid controleren. Eén stuk, zoals het werk van Michelangelo.

Cipollini’s ambachtelijke geest en handen van de carbon ambachtsman die werkt als een beeldhouwer.

Huidige Cipollini voorraadlijst op aanvraag voor dealers.

Bent u een dealer en op zoek naar onderdelen van het merk Cipollini of naar fietsen van het Italiaanse merk met carbon frame? Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Cyclusief is agent voor de fiets reiskoffer Bike Box

Reisdoos ontworpen om uw kostbare fiets te beschermen tijdens opsturen en reizen. Licht van gewicht, sterk en waterdicht met toegevoegde bescherming voor uw cranks, discs, derailleur etc.

Méér dan 25 jaar passie en ervaring op de racefiets

Na jarenlange ervaring als profwielrenner en agent, neemt Cyclusief recentelijk New Carbon Repairs in Enkhuizen over.

Cyclusief-New Carbon Repairs heeft zo de expertise als agent en de kennis om carbon reparaties op het hoogst vakkundig haalbare niveau af te leveren.

Jarenlang passie voor de fiets:

Bertus Kroon, 1989 in Italië.