De Hoek 31, 1601 MR, Enkhuizen

CYCLUSIEF BENELUX

Logo cyclusief

Sinds 1995 levert de agent Cyclusief het merk Storck aan dealers in Nederland. Innovatieve en tijdloze fietsen die tal van tests en design awards hebben gewonnen. Zij staan bekend voor het lichte en stijfste frame van de wereld. Fietsen, die het beste compromis bieden tussen een lang leven, licht en sterk op de weg. Innovaties worden nog steeds ontwikkeld, gepatenteerd en geïntroduceerd. 

Zo vind Cyclusief dat fietsen moeten overeenkomen met de individualiteit van hun eigenaars – zo kunt u uw eigen persoonlijke droomfiets configureren. 

Wij staan voor service & aandacht en werken met een dealer netwerk die elk op zich staan voor specialisme, kennis en aandacht voor techniek. Merken die zich op hoog niveau bevinden.

Cyclusief, agent voor het merk Storck (german engineering)

Storck te verkrijgen via agent Cyclusief.

Sinds 1995 levert Cyclusief het merk STORCK aan dealers in Nederland. Innovatieve en tijdloze racefietsen die bekend staan voor het lichte en stijfste frame. Het beste compromis tussen lang leven, licht en sterk op de weg. Duitse technici die kwaliteit en veiligheid controleren in Duitsland. Cyclusief staat voor hoog niveau kwaliteit techniek, service & aandacht.

Monocoque carbon frame met de hand gemaakt in de strenge en transparante productie-keten, van laminering tot het airbrush.

In 2020 begon Cyclusief een samenwerking met het Italiaanse merk CIPOLLINI en werd zo ook agent voor dit premium merk in Nederland. 

De productie van CIPOLLINI vind plaats binnen Europa en in Italië. Het “Italian” design is gericht op gewichtsbesparing. 

 

Voorraad beschikbaarheid op aanvraag.

Bent u op zoek naar een carbon fiets of frame van het merk Storck? Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Cyclusief is agent voor de fiets reiskoffer Bike Box

Reisdoos ontworpen om uw kostbare fiets te beschermen tijdens opsturen en reizen. Licht van gewicht, sterk en waterdicht met toegevoegde bescherming voor uw cranks, discs, derailleur etc. Ook handig te gebruiken voor het opsturen van uw frame voor carbon herstel en carbon reparatie.

Méér dan 25 jaar passie en ervaring op de racefiets

Na jarenlange ervaring als profwielrenner en agent, neemt Cyclusief het bedrijf New Carbon Repairs in Enkhuizen over.

Cyclusief-New Carbon Repairs heeft zo de expertise als agent en de kennis om carbon herstel & reparaties op het hoogst vakkundig haalbare niveau af te leveren.

Jarenlang passie voor de fiets:

Bertus Kroon, 1989 in Italië.