De Hoek 31, 1601 MR, Enkhuizen

Carbon reparatie voor fietsen

Door onze deskundigheid op het gebied van carbon en grote passie voor fietsen, halen wij alles uit de kast om uw carbon racefiets of mountainbike weer sterk en onzichtbaar te repareren. Uiteraard met behoud van de originele stijfheid repareren wij met het beste carbon. Met levenslang garantie op de reparatie. 

Wij werken met het uitgangspunt dat een carbon frame na de reparatie en carbonherstel zijn originele sterkte terug zal hebben. Als wij inschatten dat dit niet het geval zal zijn, dan zullen wij de carbon reparatie niet aannemen.

Volg de keuze van vele fietsenwinkels en fietsmerken en laat uw frame bij ons repareren. Onze klanten bestaan o.a. uit fietsenwinkels, verzekeringsmaatschappijen, fietsmerken en autodealer bedrijven. Ook vele particulieren vertrouwen op onze expertise.

Fietsframe Carbon reparatie

Carbon herstel met Levenslang Garantie op de reparatie van uw racefiets of mountainbike.

Om u vooraf een prijs indicatie te kunnen geven hebben wij enkele foto’s nodig van de carbon schade. Vult u even het contactformulier in en u ontvangt dezelfde dag een reparatieprijs.

Omdat iedere carbon schade maatwerk is, hebben wij geen standaard tarieven. Geen carbon schade is hetzelfde.

Stuur ons een omschrijving van de breuk bij een aantal foto’s. Dan kunnen wij inschatten wat de reparatiekosten ongeveer worden. Wij bekijken tijdens het openen van de breuk heel nauwkeurig de status. Foto van uw frame vanbinnen kunnen wij u toesturen om met de schade mee te kijken.

Indien zeer ingewikkeld overleggen wij met u uiteraard voor akkoord. Wanneer de reparatie klaar is, ontvangt u de uiteindelijke prijs.

Vacuüm en Droogkamer

Ga voor een kwaliteitsreparatie. Onze carbon reparatie techniek is beproeft en gegarandeerd de beste. Fietsframes repareren wij daarom altijd onder vacuüm en uitharding vindt plaats in de droogkamer. 

De relatief lage warmte van de droogkamer heeft geen invloed op de vetten en oliën van de fiets.

Werkplaats New Carbon

Onze werkplaats

Vanuit onze professioneel uitgeruste werkplaats in Enkhuizen voeren wij diverse werkzaamheden uit met carbon en glasvezel. Wij hebben de beschikking over de beste composietmaterialen, lakken en gereedschappen. De spuitcabine en kleuren mengcomputer zorgen voor een strakke afwerking.

Wij repareren carbon altijd met de originele carbon materialen. Cosmetisch zal de reparatie onopvallend worden uitgevoerd. Het gerepareerde gedeelte moet weer de krachten kunnen opvangen die bijvoorbeeld op een fietsframe uitgeoefend worden.

Wat is Carbon? Lees hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Carbon

Maatwerk carbon producten en onderdelen

Ook produceren wij maatwerk carbon producten en onderdelen. Door onze diversiteit aan ervaring met koolstof zijn wij al tijdens de productontwikkeling de juiste partner. Wij maken onderdelen voor de Velomobiel ligfiets tot en met race catamarans. 

Bekijk de mogelijkheden op onze pagina’s “Autospoilers, Catamaran” en onze Projecten op maat.

Mocht u het gebroken fietsframe ter reparatie bij ons aanbieden, dan vragen wij alléén wielen en pedalen te demonteren. Heel gemakkelijk!

Dit is noodzakelijk om de schade aan het carbon frame succesvol te kunnen repareren. Na de reparatie zullen wij het carbon frame altijd met een nieuwe plaatselijke lak afwerken ter bescherming van het carbon. Om zo uw frame netjes terug te leveren.

Hoe lang duurt een carbon reparatie?

Een carbon reparatie inclusief lakken duurt gemiddeld een tot drie weken. Afhankelijk van de complexiteit van de reparatie. Het carbon fiets frame kan hierna direct weer opgebouwd en bereden worden.

De kosten van een carbon frame reparatie.

Omdat iedere carbon schade maatwerk is, hebben wij geen standaard tarieven.
Stuur ons een omschrijving van de breuk en een aantal foto’s, ook in detail. Dan kunnen wij inschatten wat de reparatiekosten ongeveer worden. Wij bekijken tijdens het openen van de breuk heel nauwkeurig de status. Foto van uw frame vanbinnen kunnen wij u toesturen om met de schade mee te kijken. Indien zeer ingewikkeld overleggen wij met u uiteraard voor akkoord. Wanneer de reparatie klaar is, ontvangt u de uiteindelijke prijs.

Een carbon reparatie afleveren of ophalen.

Wij zijn geopend op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. 

Mocht u buiten deze tijden het frame willen afleveren dan staan onze afleverpunten bij u in de buurt u ter beschikking. Vraag ons naar het beste adres bij u in de buurt.

Fietsdoos kopen

Fietsdoos kopen (ook te gebruiken als fietskoffer voor op reis).

Het ter reparatie opsturen van een frame kan gemakkelijk. U kunt uw originele fietsverpakkingsdoos gebruiken. Hierin kunt u het frame zonder wielen en pedalen opsturen. Ook klanten uit België, Duitsland en de UK doen dit al. Goedkoop je frame in je eigen doos opsturen in de juiste maten voor de post kan ook, zie hier hoe je doosmaat kleiner te maken.

Onderdelen kunnen op het frame blijven.

U hoeft voor de reparatie niet de onderdelen van het fietsframe te demonteren. De fiets kan op de volgende manier direct door naar onze werkplaats:

Carbon fietsframe repareren