De Hoek 31, 1601 MR, Enkhuizen

Carbon reparatie voor automotive

Door onze expertise op het gebied van carbon en grote passie voor automotive, halen wij alles uit de kast om uw carbon auto onderdelen weer sterk en onzichtbaar te repareren.

U hoeft voor de reparatie niet de onderdelen van uw auto te demonteren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak, zodat wij de schade in onze werkplaats kunnen beoordelen.

Reparaties aan auto’s zijn vaak mogelijk zonder demontage van het beschadigde onderdeel.

Om u vooraf een prijs indicatie te kunnen geven hebben wij enkele foto’s nodig van de carbon schade. Vult u even het contactformulier in en u ontvangt dezelfde dag een reparatieprijs.

Omdat iedere carbon schade maatwerk is, hebben wij geen standaard tarieven. Geen carbon schade is hetzelfde.

Stuur ons een omschrijving van de breuk bij een aantal foto’s. Dan kunnen wij inschatten wat de reparatiekosten ongeveer worden. Wij bekijken tijdens het openen van de breuk heel nauwkeurig de status. Foto van uw frame vanbinnen kunnen wij u toesturen om met de schade mee te kijken.

Indien zeer ingewikkeld overleggen wij met u uiteraard voor akkoord. Wanneer de reparatie klaar is, ontvangt u de uiteindelijke prijs.

Sterk en Cosmetisch 100%

Voorheen zag je vooral auto’s die normaal gesproken racen op het circuit van Zandvoort, of op het TT circuit in Assen met een complete carbon uitrusting rijden. Tegenwoordig zijn de interieur en carrosseriedelen, spoilers en zelfs de constructiedelen in de meeste nieuwe (sport)auto’s voorzien van carbon. Denk aan interieur-/ carrosseriedelen, spoilers en zelfs de constructiedelen bestaan tegenwoordig uit carbon.

Vaak is het demonteren van de schadedelen een tijdrovende klus. In veel gevallen kunnen wij de reparatie uitvoeren terwijl het beschadigde deel nog aan de auto gemonteerd zit.

Vanwege onze grote voorraad carbon matten vinden wij voor iedere auto de bijpassende vezel. Wat per merk verschillend kan zijn. Ook een matte of hoogglans finish lak kunnen wij aanbrengen. Cosmetisch is dat essentieel.

Carbon reparatie auto
Autostuur carbon repareren

5 Jaar Garantie

De auto carbon reparaties geschieden onder vacuüm en verwarmde uitharding. Na de reparatie geven wij een lak garantie van 1 jaar en op de carbon reparatie maar liefst 5 jaar garantie!

De auto carbon reparaties geschieden onder vacuüm en verwarmde uitharding. Na de reparatie geven wij een lak garantie van 1 jaar en op de carbon reparatie maar liefst 5 jaar garantie.

In opdracht van verzekeringsmaatschappijen en dealer bedrijven hebben wij reeds vele auto’s gerepareerd. Neem een kijkje bij onze uitgevoerde projecten.