De Hoek 31, 1601 MR, Enkhuizen

Fiets reiskoffer

Onze fietsdoos de ideale reiskoffer om je racefiets of MTB veilig naar elke bestemming mee te nemen en gaat levenslang mee. Deze fietsdoos is getest en goedgekeurd door verschillende atleten in de wereld. Juist en vooral voor in het vliegtuig!

De fiets reiskoffer wordt gemaakt in Duitsland van waterdichte kartonnen TRIPLEX-lagen, wat deze doos duurzamer en veerkrachtiger maakt. De doos houdt je fiets veilig tijdens de autorit, in het vliegtuig of tijdens reizen onder extreme omstandigheden.

TRIPLEX lichtgewicht karton is een grijze honingraatstructuur als basis materiaal dat oer sterk is in alle richtingen. De lichte kleur zorgt ervoor dat warmte niet wordt geabsorbeerd wanneer deze in een aan de zon blootgestelde omgeving wordt geplaatst.

1. Hoe doe ik mijn fiets in de Fietskoffer?

Handige video's

2. De fietsdoos die je overal mee naartoe neemt

Als we de fiets mee willen nemen denken we vaak aan:

Het super grote voordeel is dat de doos heel klein kan worden opgevouwen als hij niet in gebruik is.

Onze opgevouwen fiets reiskoffer past na de reis gemakkelijk in uw hotelkamer, bijv. onder het bed!
In deze fietsdoos passen ook alle MountainBike maten met wielen tot 29 inch. Let op – wielen, stuur en pedalen moeten tijdens transport worden verwijderd. Het zadel moet laag gezet worden of ook verwijderd.

De fiets reiskoffer is uitgerust met klittenbanden die worden gebruikt om de achter derailleur van de grond omhoog te hangen om zo een impact te voorkomen. De meegeleverde speciale “BikeGuards” beschermen alle vitale onderdelen van je fiets tijdens het vervoer.

De fietsdoos weegt minder dan 6 kg – dat betekent dat er 17 kg gewicht mag worden ingepakt voordat het gemiddelde toegestane luchtvaartmaatschappij gewicht wordt bereikt. De afmeting van de BikeBox medium is slechts : 140 x 80 x 30 cm. De goedgekeurde afmeting bij de meeste luchtvaartmaatschappijen en past zo ook gemakkelijk in de auto en trein.

Op de bestemming aangekomen

Op de bestemming aangekomen, vouw je de lege BikeBox op en is dan maar 83 x 80 x 7 cm klein. Zo verbruikt deze box 80% minder opbergruimte dan een gemiddeld ander fiets reiskoffer.

Bijvoorbeeld voor alle mtb mountainbikes, specificaties: Schijfremmen beschermers: voor schijfremmen met een diameter tot 18 cm, Crank: ontworpen voor 1x drivetrain, Cassette: voor maximaal 12-speed, Derailleur: beschermers getest op Shimano en SRAM derailleurs. Voorvork: ontworpen voor steekassen. (voor quick release een Through Axle Fork adapter nodig) (The FrontShock Guard past niet op een Cannondale Lefty). Wielen te bestellen in optie zéker handig voor naar het vliegtuig.

Deze handige fietsdoos kunt u bij ons kopen. Voor bestellen, maten en meer informatie, stuur ons een bericht
Fietsdoos van lichtgewicht oersterk lichtgewicht triplex karton voor jarenlang gebruik, geschikt voor racefiets, mtb en voor in het vliegtuig.