F.A.Q.

Fietsen

Carbon Reparatie voor Fietsen

Carbon reparatie met Levenslang Garantie voor racefietsen en mountainbikes.

Door onze deskundigheid op het gebied van carbon en grote passie voor fietsen, halen wij alles uit de kast om uw carbon racefiets of mountainbike weer sterk en onzichtbaar te repareren. Met LEVENSLANG garantie op de reparatie. Volg de keuze van vele fietsenwinkels en fietsmerken en laat uw frame bij ons repareren.

carbon reparatie pinarello

carbon reparatie racefiets

Vacuüm en Droogkamer

Ga voor een kwaliteitsreparatie. Onze carbon reparatie techniek is beproeft en gegarandeerd de beste. Fietsframes repareren wij daarom altijd onder vacuüm en uitharding vindt plaats in de droogkamer. De relatief lage warmte van de droogkamer heeft geen invloed op de vetten en oliën van de fiets.

Onderdelen kunnen op het frame blijven

U hoeft voor de reparatie niet de onderdelen van het fietsframe te demonteren. De fiets kan:

*zonder pedalen,

*zonder wielen richting onze werkplaats. Hiermee bespaard u direct kosten.

Onze eigen spuiterij

De professionele spuitcabine en RAL kleuren mengcomputer zorgen ervoor dat wij alle kleuren onzichtbaar kunnen bijspuiten. Autolakken van hoge kwaliteit (MIPA) zullen uw fietsframe na reparatie een robuuste afwerking geven. Mat of hoogglans. Alles is mogelijk.

Servicepunt of Gratis fietsdoos

Woont u ver van onze werkplaats in Enkhuizen ? Lever dan uw fiets in bij een van onze servicepunten door het hele land. Stuurt u de fiets liever zelf op? Vraag voor de verzending dan een gratis fietsdoos bij ons aan! U kunt de reiskoffer ook bij ons kopen, en zo houd u er een handige fiets reiskoffer aan over.     fietsdoos fietskoffer fietskoffer fietsdoos

Carbon Reparatie Offerte

Om u vooraf een prijs indicatie te kunnen geven hebben wij enkele foto’s nodig van de carbon schade. Vult u even het contactformulier in en u ontvangt dezelfde dag een reparatieprijs.

Omdat iedere carbon schade maatwerk is, hebben wij geen standaard tarieven.

Geen carbon schade is hetzelfde.

Stuur ons een omschrijving van de breuk bij een aantal foto’s. Dan kunnen wij inschatten wat de reparatiekosten ongeveer worden. Wij bekijken tijdens het openen van de breuk heel nauwkeurig de status. Foto van uw frame vanbinnen kunnen wij u toesturen om met de schade mee te kijken. Indien zeer ingewikkeld overleggen wij met u uiteraard voor akkoord. Wanneer de reparatie klaar is, ontvangt u de uiteindelijke prijs