F.A.Q.

Fietsen

Carbon Reparatie voor Fietsen

Carbon reparatie met Levenslang Garantie voor racefietsen en mountainbikes.

Door onze deskundigheid op het gebied van carbon en grote passie voor fietsen, halen wij alles uit de kast om uw carbon racefiets of mountainbike weer sterk en onzichtbaar te repareren. Met LEVENSLANG garantie op de reparatie. Volg de keuze van vele fietsenwinkels en fietsmerken en laat uw frame bij ons repareren.

carbon reparatie pinarello

carbon reparatie racefiets

Vacuüm en Droogkamer

Ga voor een kwaliteitsreparatie. Onze carbon reparatie techniek is beproeft en gegarandeerd de beste. Fietsframes repareren wij daarom altijd onder vacuüm en uitharding vindt plaats in de droogkamer. De relatief lage warmte van de droogkamer heeft geen invloed op de vetten en oliën van de fiets.

Onderdelen kunnen op het frame blijven

U hoeft voor de reparatie niet de onderdelen van het fietsframe te demonteren. De fiets kan compleet richting onze werkplaats. Hiermee bespaard u direct kosten.

Onze eigen spuiterij

De professionele spuitcabine en RAL kleuren mengcomputer zorgen ervoor dat wij alle kleuren onzichtbaar kunnen bijspuiten. Autolakken van hoge kwaliteit (MIPA) zullen uw fietsframe na reparatie een robuuste afwerking geven. Mat of hoogglans. Alles is mogelijk.

Servicepunt of Gratis fietsdoos

Woont u ver van onze werkplaats in Enkhuizen vandaan? Lever dan uw fiets in bij een van onze servicepunten door het hele land. Stuurt u de fiets liever zelf op? Vraag voor verzending dan eerst een gratis fietsdoos bij ons aan!

Prijzen carbon reparatie

Een carbon reparatie is maatwerk. Geen carbon schade is hetzelfde. Om u vooraf een prijs te kunnen geven hebben wij enkele foto’s nodig van de carbon schade. Vult u even het contactformulier in en u ontvangt dezelfde dag een reparatieprijs.